Jual Hartanah Anda

Anda tidak perlu bimbang atau risau apabila anda tidak dapat menjual hartanah anda

Sila masukkan maklumat anda di bawah ini supaya kami dapat menghubungi anda

Kami Memahami Masalah Anda

Jika anda berada dalam keadaan seperti berikut, kami boleh membantu anda

Tiada siapa yang mahu berada di dalam keadaan yang tidak baik tetapi kadang-kadang perkara yang tidak baik berlaku … ..Anda bimbang dan tertekan kerana anda perlu untuk menjual hartanah anda dengan cepat.

Kita boleh membuat tawaran kepada anda secepat 48 jam dan anda akan menerima wang tunai anda secepat 28 hari.

Penghijrahan

Anda sudah bersedia untuk berhijrah ke luar negara tetapi anda masih tidak dapat menjual hartanah anda di sini. Jika anda tidak boleh menjual, makan anda akan menanggung perbelanjaan tambahan selain dari perbelanjaan anda di luar negara.

Harta Pusaka

Anda sudah mewarisi harta dan anda perlu untuk membahagikan dikalangan waris. Ketidakupayaan untuk menjual harta anda dengan cepat akan menimbulkan masalah antara waris sediada.

Perceraian

Anda perlu meneruskan kehidupan selepas perceraian. Apa sahaja ekuiti yang ada dalam hartanah yang dikongsi dengan bekas pasangan anda perlu dibahagikan. Anda tidak mahu melambatkan proses pembahagian tersebut.

Rampasan Bank

Pihak bank akan merampas hartanah anda kerana anda sudah gagal membayar ansuran bank. Dengan cepat menjual hartanah anda, anda mungkin dapat menghentikan perampasan tersebut.

Bankrupsi

Anda mempunyai prosiding kebankrapan di mahkamah. Jika mahkamah mengeluarkan notis kebankrapan, mereka akan membekukan hartanah anda. Hartanah anda akan dilelong dan segala ekuiti yang ada, akan diambil oleh Jabatan Insolvensi.

Pengurusan Hutang

Anda tidak boleh meneruskan bayaran ansuran hartanah anda kerana anda mungkin telah kehilangan pekerjaan atau menghadapi masalah dalam perniagaan anda. Anda hanya memerlukan bantuan dalam menguruskan hutang anda.

Kenapa Anda Perlu Menggunakan Perkhidmatan Kami

Kerahsiaan

Tiada siapa yang akan tahu bahawa anda akan menjual hartanah anda, sekaligus akan menjamin reputasi anda akan terjaga.

Tiada Komisen Agen

Anda tidak perlu membayar apa-apa komisen ejen kepada kami. Harga jualan yang dipersetujui adalah harga bersih dan muktamad.

Cepat

Anda akan mendapat menjual hartanah anda dan juga menerima wang tunai anda secepat 28 hari selepas anda bersetuju dengan harga jualan. ( Tertakluk pada terma-terma jualan)

Jual Hartanah Keadaan Sediaada

Anda tidak perlu untuk menghabiskan apa-apa wang tambahan untuk pengubahsuaian terhadap hartanah anda supaya boleh dijual. Jual hartanah anda dalam keadaan sediada.

Kurangkan Lawatan

Anda tidak perlu untuk menyediakan hartanah anda bagi membolehkan bakal pembeli untuk melawat rumah anda berkali-kali. Ini dapat memastikan privasi anda.

Ketelusan

Proses kami untuk membeli hartabah anda adalah sangat telus disertakan dengan dokumen undang-undang yang betul dan sah.Oleh itu, anda tidak perlu ragu-ragu.

Syarikat Kami

Kami adalah sebuah syarikat pelaburan hartanah sentiasa mencari untuk menjamin hartanah untuk pelaburan kita sendiri

Selain daripada mendapatkan hartanah sebagai pelaburan kami sendiri, kami juga mempunyai rangkaian pelabur hartanah yang mampu untuk membeli hartanah anda dengan cepat tanpa sebarang masaalah. 

General Questions

Tidak, anda tidak akan dikenakan apa-apa caj bagi menggunakan perkhidmatan kami. Ini kerana kami membeli hartanah anda untuk pelaburan kami sendiri atau untuk rakan pelabur hartanah kami. Harga tawaran pembelian kami adalah muktamad. Satu-satunya yuran lain yang perlu anda  bayar ialah yuran peguam, yang mana kami mungkin akan membayar untuk pihak anda.

Kami akan cuba untuk membuat tawaran pada anda dalam tempoh 48 jam, tertakluk kepada penyemakan yang akan kami laksanakan ke atas hartanah anda. Kami berharap untuk menyelesaikan proses pembelian anda secepat 28 hari, tertakluk kepada semua proses dengan peguam atau pihak kewangan yang dapat diselesaikan. 

Salah satu soalan yang kami akan bertanya pada anda adalah jumlah ekuiti yang ada pada harta anda. Jika anda tidak mempunyai sebarang ekuiti atau jumlah pinjaman anda lebih tinggi daripada harga jualan anda, kami akan menawarkan pilihan ‘Sewa Beli ‘ pada hartanah anda. 

Melalui pilihan’ Sewa Beli’ dengan anda, kami akan menyewa harta anda untuk tempoh yang tertentu disamping bersetuju untuk membeli hartanah tersebut dengan dengan satu nilai dimana pembayaran jualan akan dibuat apabila selesai tempoh sewa anda.   Dalam tempoh ‘Sewa Beli’, kami akan membayar bayaran bulanan anda pada pihak bank. 

Kami akan cuba untuk menghubungi anda dalam masa 24 jam selepas menerima butiran anda. Kami mempunyai beberapa soalan yang kami menanya anda bagi membolehkan kami mengetahui lebih lanjut mengenai hartanah anda. 

Tawaran Kami Secepat 48 Jam

en_USEnglish